Here I go again


image

Hej vardag, på riktigt, det nya året med nya möjligheter…så var det, ja. Ni vet. När ena barnet blir magsjuk, man själv blir kortvarslat illamående, förblir hemma och missar en viktig grej på jobbet, andra barnets födelsedagsmiddag med släkten behöver avbokas under stor protest, likaså den så nödvändiga städningen osv. Ett par dagar i karantän och ett ostädat hus. Yeah. När livet känns som bäst. Lyssnar på Kent. Vi ska leva, leva livet. Haha.

Just det, min största önskan efter alla behandlingar förra året var att komma i mitt livs form… Jag filar på den… Vad är egentligen definitionen av sitt livs form?!

Många tankar… Det får bli mitt nästa blogginlägg!☺️ Jag har i alla fall precis återhämtat mig från min värsta träningsvärk någonsin… Osäker på formen inför morgondagens första Zumba-pass på länge som instruktör… Men…jag är på G. Det är det som räknas… Glädjen räcker i alla fall långt!? Och med tanke på orden ovan, så är man kanske alltid i sitt livs form… ?! Fortsättning följer!

Ha en fin söndagkväll och kanon start på veckan! ?? Länge leve vardagen!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.