(Be)rörd

imageIdag är dagen kommen. Kent (ett svenskt musikband – för er som inte vet och använder Google-translate…) går i graven. Sista konserten ever… Det kändes som evigheter bort när vi skaffade biljetterna i mars i år… Jag var då mitt uppe i mina behandlingar och hade ingen aning om hur jag skulle ha det. Men den 17 december, då skulle jag minsann sitta på Tele2 Arena och förhoppningsvis må bra. Och yes, kan bara konstatera idag, det gör jag! En stor milstolpe i min Comeback etapp.

Musik har alltid varit viktig för mig. Inte minst det senaste året. Det är häftigt när låtar eller ett musikband lyckas hitta rakt in i ens själ och fånga upp olika stämningar. Beröra. Det har Kent verkligen gjort hos mig. Från och med den dagen, i ett grått November-Sverige 2001, då jag fick en CD-skiva med Kent från min blivande make. Jag var nyinflyttad till Sverige och försökte hitta min plats i mitt nya hemland. En viktig och mycket känslosam period i mitt liv. Kent hjälpte mig på sätt och vis, fångade upp mig. En blandning av sött och salt. I själen. I hjärtat. Sen dess har de alltid funnits där, ibland mer, ibland kanske mindre. Men den känslan kommer alltid att finnas kvar. Leva vidare, trots att Kent går i graven. Det blir nog stora känslor ikväll. Men jag ska bara njuta!

Tack Kent – vad vore jag utan er musik. Då som nu för alltid.❤️

#waroncancer

#kent

#densistasången

One thought on “(Be)rörd

Leave a Reply

Your email address will not be published.